Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία ΙΣΟΒΕΝΟ  Μαυράκης Νίκος – Μαυράκης Εμμανουήλ συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο χώρο των ξύλινων δαπέδων και στην κατασκευή ξύλινης σκάλας, σε ένα χώρο που επικρατούν η φιλική ατµόσφαιρα, η συνέπεια και η άµεση εξυπηρέτηση.

Η έκθεση διαθέτει µεγάλη ποικιλία διαφορετικών ειδών ξύλου και χρωµάτων, όπως καρφωτά, κολλητά, προλουστραρισµένα µασίφ, dekofloor, lamineit, εξωτερικού χώρου, φελλού, κα.

Η εταιρία ΙΣΟΒΕΝΟ επιλέγει προσεκτικά ξύλινα δάπεδα από την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία από τις µεγαλύτερες εταιρίες επεξεργασίας ξύλινων δαπέδων. Επίσης κατασκευάζει σκάλες εσωτερικού χώρου από µασίφ ξύλο επιλεγµένης ποιότητος.

Η εγγυηµένη ποιότητα των ξύλων µας, η συνέπεια και η άριστη τεχνική των κατασκευών µας είναι συνδυασµένα µε τους στόχους της εταιρίας ΙΣΟΒΕΝΟ Ν. ΜΑΥΡΑΚΗΣ για διαρκή άνοδο.

Για να ικανοποιήσουµε στο µέγιστο τις ανάγκες σας, συνεργαστήκαµε µε τις µεγαλύτερες εταιρίες ξύλινων δαπέδων, σκάλας, υλικών συγκόλλησης και καθαρισµού πατωµάτων και σας τα προσφέρουµε σε ένα νέο ανακαινισµένο µεγαλύτερο χώρο.

Ισόβενο Κατάστημα

Γνωρίστε μας στον Εκθεσιακό μας χώρο που βρίσκεται στην Ν. Αλικαρνασσό, Ζεφυρίας 20 στο Ηράκλειο Κρήτης σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.